Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Elektriker Stockholm

Behörig elektriker i Stockholm

Välkommen till din elektriker i Stockholm! Vi erbjuder alla slags tjänster inom el såsom elinstallationer, elutredningar, felsökningar och konsultation för förbättringar av ert elsystem.

Det vi erbjuder är alla typer av elinstallation, felsökning och elrenovering i Stockholm.

Breda tjänster som elektriker i Stockholm

Vi har redan funnits i många år och är redan nu mycket erfarna elektriker i Stockholm. Under årens lopp sedan vi startade Din Elektriker i Stockholm AB, har vi fått många nöjda kunder, vilket vi kan se på de omdömen som många av dem har gett på omdömessajten Reco.se där vi i nuläget har 4,7 av 5 möjliga. Det ser vi som ett fint kvitto på att vi gör rätt gällande våra kunder. Varför inte bli nöjd kund du med?

Visste du om att vår specialitet är badrumsrenoveringar, elinstallation, felsökning av golvvärmeanläggningar och termografering med värmekamera. När vi utför dessa tjänster åt våra kunder, samarbetar vi med olika hantverkare som har olika kompetenser. Därför kan vi erbjuda hela entreprenader med VVS-teknik, plattsättning, golvläggning och fina badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi åtar oss totalentreprenad för våra kunder. Då ser vi till att koordinerar alla och vi erbjuder en enda kontaktperson, så att du vet vem du kan vända dig till under renoverings- eller byggprojektet.

Behöver du endast delentreprenad? Det kan vi också ordna! Vill ni det kan vi enbart utföra eldragningar i fastigheten i Stockholm.

Anlita alltid behörig elektriker i Stockholm!

Du vet väl om att det är mycket viktigt att alltid anlita en auktoriserad och behörig elektriker? El är en mycket farlig kraft, och rätt hanterad är det fantastiskt, men fel hanterat blir den farlig. Därför finns det utbildade och certifierade elektriker. Vi som arbetar som Din Elektriker i Stockholm, är alla utbildade och behöriga elektriker i Stockholm. Vi arbetar för att ert elsystem alltid ska vara tryggt och säkert!

Detta erbjuder vi:

  • elinstallationer
  • felsökning av golvanläggningssystem
  • badrumsrenovering i Stockholm
  • köksrenovering i Stockholm
  • eltjänster inom el, tele och datorinstallation
  • entreprenader för badrumsrenovering
  • termografering med värmekamera

Kontakta oss!

Kontakta oss med allt som gäller enkla byten av vägguttag , dragning av kablar i fullständiga badrumsrenoveringar, elinstallationer eller anläggning av datanätverk. Din Elektriker i Stockholm utför elarbetet med hög kvalitet och använder endast material av hög kvalitet och på sätt som du önskar det.

Din Elektriker i Stockholm är ett litet och personligt företag. Vi utför våra eltjänster med omtanke om dig som är vår kund. I Stockholm vänder vi oss till privatpersoner med möjlighet till rot avdrag och till företag, hyresvärdar och fastighetsägare i Stockholm.