Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Budrumsrenovering

Badrumsrenovering i Stockholm - ge hela badrummet ett lyft

Få åtgärder lyfter ett hus, som när badrummet renoveras. Ut med gammalt nött och slitet – in med nytt ljus och energi.

Säker erfarenhet

Många av landets badrum förtjänar en ordentlig uppgradering – och badrum har ett naturligt behov av att renoveras med jämna mellanrum. Ofta passar man på att göra insatsen när det ändå är dags för stammar att bytas, men allt oftare för att man helt enkelt tycker att rummet känns hopplöst omodernt och inte ger själen det man vill ha av en plats som ska spegla känslan av renhet och fräschör. Armatur och andra elinstallationer gör en stor del av jobbet; lampor ska lysa med rätt sorts sken och eluttag kan behöva installeras. Likaså behövs fläktar och kanske golvvärme. Vi hjälper dig med hela renoveringen eller bara elarbetet – du bestämmer!

Snabbfotade hantverkare

El och vatten är en delikat kombination som kräver säker hantering. Med hjälp av erfarna hantverkare gör Din Elektriker jobbet snabbt och precist – men säkerheten är något vi aldrig tummar på.

Högklassiga badum

Här ska du kunna bada i vatten, men också i ljus. Vi renoverar och skapar nytt, men vill du att gamla detaljer ska vara kvar gör vi vad vi kan för att bevara dem. Resultatet ska vara kvalitativt, säkert och hållbart. Och snyggt blir det också!

Behöver du hjälp med badrumsrenovering – hör av dig. Vi berättar mer om hur du går tillväga och hur vi kan hjälpa till i just ditt fall.

Därför ska du ta hjälp av Din Elektriker vid badrumsrenovering i Stockholm:

Vill du renovera badrummet?

Vi har utfört många olika typer av renoveringar av badrum. Kontakta oss för idé, konsultation, inspiration och slutligen en offert som motsvarar era behov.