Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Elektriker Nacka

Behörig elektriker i Nacka

Bor du i Nacka? Om du behöver tjänster av elektriker i Nacka så finns vi här för dig. Vi hjälper dig med alla elinstallationer som du behöver göra. Många tycker att elen är jobbigt att fixa när man bygger om eller renoverar. Det är precis därför som vi finns till.

Kontakta oss redan idag för att få veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Certifierade elektriker

Alla våra elektriker i Nacka är utbildade och certifierade. Det betyder att vi har rätt att hjälpa dig med alla sorters elinstallationer. Dessutom kan vi garantera att resultatet blir både bra och säkert. Vi har jobbat många år inom branschen och vet vad som krävs för att göra en bra elinstallation i alla hem, oavsett om du ska renovera eller bygga helt nytt. Vi anställer bara elektriker i Nacka som kan visa bevis på sin utbildning och som vi verkligen litar på. Dessutom är vi självklart försäkrade vilket betyder att vi betalar om vår elinstallation orsakar ett problem i ditt bygge.

Som din elektriker i Nacka kan vi hjälpa dig med:

  • Elinstallationer av olika slag.
  • Eldragning i nya fastigheter.
  • Elomdragningar i befintligt elsystem.
  • Elutredning av ert elsystem.
  • Felsökning i befintligt elsystem.
  • Konsultationer för förbättring av ert elsystem eller om ni helt enkelt vill spara el.

Vi har lång erfarenhet inom många olika projekt och vi kan självklart anpassa våra lösningar efter just ditt bygge.

En kostnad värd att betala

Anlita alltid en behörig elektriker när du behöver göra något som har med er el att göra. Det är enligt lag förbjudet att göra många elinstallationer på egen hand om du inte är en utbildad elektriker. Om du ändå utför en egen installation kan du få böter. Du kan även få problem med din försäkring. Dessutom finns lagen av en anledning.

Detta kan du råka ut för om du åtgärdar el på egen hand:

  • Du kan få stark elström i dig eller någon i din omgivning.
  • Elinstallationen eller elledningen kan börja brinna.
  • Skulle någon skada uppstå kan försäkringsbolaget neka dig ersättning vid brand eller olycka.

Det är därför vi alltid rekommenderar att du hyr en professionell elektriker när du ska göra någon form av elinstallation i Nacka. Det är en kostnad värd att betala.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar gällande elektriker i Nacka? Det är omöjligt för oss att svara på alla frågor här men det är fritt fram att kontakta oss! Vi försöker att alltid svara i telefon, annars kan du alltid komma in till kontoret för att prata med oss. Vi går då igenom exakt vad ditt projekt behöver gällande el och vad vi kan göra för att hjälpa dig med detta. Detta är självklart helt kostnadsfritt, du behöver bara betala om du faktiskt väljer att anställa en av våra elektriker i Nacka.

Inga fråga är för små, och inga frågor är dumma. Vi finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!