Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Elektriker Enskede

Behörig elektriker i Enskede

Behöver du få tag i en elektriker i Enskede? Vi hjälper dig med alla slags elinstallationer som du behöver göra. Vi är din elektriker i Enskede och arbetar i hela Stockholm och i södra delarna av Stockholm, såsom i Enskede, Södertälje, Huddinge, Årsta och Älvsjö. Här erbjuder vi olika typer av eltjänster, så som elutredningar, felsökningar och förbättringar av ert elsystem.

Anlita din elektriker i Ensked om ni bygger om eller renoverar. Vi hjälper er gärna med eldragningar. Kontakta oss redan idag för att få veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Certifierade elektriker

Vi som arbetar som din elektriker i Enskede är utbildade och har rätta certifikat. Det betyder att vi har kompetens och kunnande för att hjälpa dig med alla sorters elinstallationer och kan därför garantera att resultatet blir både tryggt och säkert.
Våra elektriker har jobbat många år i elbranschen och vet vad som krävs för att göra en trygg och säker elinstallation i ditt hem, oavsett om du ska renovera eller bygga helt nytt.

Skulle något hända, så har alla våra elektriker ansvarsförsäkring, vilket betyder att du inte ska behöva betala ifall vår elinstallation orsakar något problem, men vi kan garantera att vi gör allt för att elen ska bli så trygg och säker som det bara är möjligt hemma hos dig.

Välkommen att kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er med ert projekt. Vi har lång erfarenhet inom många olika projekt och kan självklart anpassa våra lösningar efter just ditt bygge.

En kostnad värd att betala

Du vet väl om att det är förbjudet att göra elinstallationer på egen hand? Undantaget är om råkar vara utbildad elektriker. Skulle du inte vara utbildad elektriker och ändå utföra en elinstallation kan du till och med råka ut för böter. Att utföra elinstallationer på egen hand är förenat med livsfara, även om du tror dig veta hur man gör.

Detta kan hända om du inte är utbildad elektriker:

  • Du kan få ström i dig av misstag.
  • Din elinstallation är inte säker och kan utgöra en stor brandrisk.
  • Din hemförsäkringen gäller inte om någon skada skulle ske om du själv har utfört elinstallationen.

Därför rekommenderar vi att du alltid anlitar en professionell elektriker när du ska göra någon form av elinstallation i Enskede. Det är en kostnad värd att betala.

Kontakta oss!

Behöver du komma i kontakt med din elektriker i Enskede?

Vi svara gärna på alla era frågor – välkommen att kontakta oss! Vi försöker att alltid svara i telefon, annars kan du alltid komma in till kontoret för att prata med oss. Vi kan då gå igenom vad ditt projekt innebär och vilken hjälp du behöver med din el och vad vi kan göra för att hjälpa dig med detta. Det är självklart helt kostnadsfritt att fråga oss om allt som du funderar över!

Inga fråga är för små, och inga frågor är dumma. Vi finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!