Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Elektriker Huddinge

Boka elektriker i Huddinge

Om du bor i Huddinge och behöver en elektriker i Huddinge finns vi här för dig. Vi hjälper till med alla elinstallationer som du kan behöva få utförda. Många tycker att elarbeten är ett besvär när de renoverar eller bygger om sitt hem. Det är precis därför vi finns här. Kontakta oss redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

info@dinelektriker.se

08-744 11 50

Kvalificerade elektriker

Alla våra elektriker är utbildade och certifierade, vilket innebär att vi har rätt att hjälpa till med alla typer av elinstallationer. Vi har genom åren fått många referenser som kan intyga att vi jobbar säkert, snabbt och med goda resultat. 

Vi har många års erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för att göra en bra elinstallation i alla hem, oavsett om du renoverar eller bygger helt nytt. Dessutom är vi självklart försäkrade, vilket innebär att vi betalar om vår elinstallation orsakar problem i ditt hus.

 

Typer av jobb som vi kan utföra

Genom åren har vi fått en bred erfarenhet vilket låter oss kunna jobba med följande projekt:

 

  • Elinstallationer (laddning för elbilar, golvvärme, jordning etc.).
  • Elektriska bedömningar av ditt elsystem
  • Elinstallationer i nya fastigheter
  • Omläggning av ledningar i en byggnad
  • Konsultationer för att förbättra ditt elsystem
  • Felsökning i befintligt elsystem
Kolla in länken nedan för fullständig redovisning av vilka typer av jobb och behörigheter vi har!

 

Kontakta oss så berättar vi exakt hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. Vi har stor erfarenhet av många olika projekt och kan självklart anpassa våra lösningar till dina specifika byggnadsbehov.

Elektriker huddinge

Vi är IN Garanti Certifierade.

elinstallation huddinge

Får man utföra elarbetet själv?

Visste du att det är olagligt att göra många elinstallationer på egen hand om du inte är utbildad elektriker? Om du ändå gör din egen installation kan du tyvärr få böter och få problem med att få täckning från din försäkring om något skulle hända. Att utföra elinstallationer på egen hand är förknippat med fara, även om du tror att du vet hur du ska göra.

 

För det första kan du få en elolycka. För det andra kommer din installation förmodligen inte att vara säker, vilket innebär en stor brandrisk. Det är därför som försäkringen inte täcker dig om du utför installationen själv utan ordentlig utbildning. Därför rekommenderar vi alltid att du anlitar en professionell elektriker när du ska göra någon form av elinstallation i Huddinge. Det är en kostnad som är värd att betala. När du jobbar med oss kommer du inte behöva oroa dig om riskerna och du kan fokusera på de resterande delarna av ditt byggprojekt.

Kontakta oss!

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor som en elektriker borde kunna svara på. Du får gärna prova att mejla eller ringa oss men det går också bra att hälsa på oss på kontoret under kontorstider. Vi har alltid möjligheten att gå igenom ditt projekt med dig i detalj för att avgöra hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt samt för att kunna ge dig en bra offert. Vi finns här för att hjälpa så kontakta oss redan idag!