Elektriker Stockholm | Din Elektriker i Stockholm AB |

Din Elektriker i Stockholm AB

Termografering

Termografering i Stockholm - ta tempen på huset

På samma sätt som en människa kan röntgas för att se om något är fel, kan vi med en värmekamera använda IR-strålning för att undersöka tak, väggar, golv och andra ytor i fastigheter och övriga anläggningar. Små och stora temperaturskillnader visualiseras genom kameran och gör metoden lämplig för att hitta det ögat inte kan se.

Din Elektriker kan termografering i Stockholm

Vi har arbetat med värmekameror under flera år och gjort ett stort antal felsökningar. Metoden gör sig lämplig för att snabbt se problemen konkret, vad de riskerar leda till och hur vi kan sätta in lämpliga åtgärder. Vi kan ta fukt som exempel. Fukt kan naturligtvis i sig självt vara skadligt för hälsan, men det kan också förstöra elektronisk utrustning, eller påverka livslängden på apparaturen negativt. I värsta fall kan fukt vara direkt livsfarligt i sin kontakt med elektriska anläggningar. Termografering hjälper snabbt och smidigt till att upptäcka fuktskador.

Snabb överblick och åtgärd med kirurgisk precision

Tekniken gör att man snabbt hittar svaga punkter och kan sätta in en riktad insats. Eftersom man så pass bra kan se exakt var problemet sitter, behöver du i regel inte göra större åverkan än nödvändigt på intilliggande installationer. Vi kan snabbt göra arbetet på precis rätt ställe.

Finn fel och förebygg nya

Termografering är ett bra sätt att hitta fel och andra orosmoln som behöver åtgärdas, men det är också ett bra sätt för att förebygga framtida problem och förhindra exempelvis oförutsedda strömavbrott.

Behöver du hjälp med en värmekamera i Stockholm – hör av dig. Vi berättar mer om tekniken och ser om den är rätt i ditt fall.

Tre fördelar med termografering:

Elinstallation

Gedigen erfarenhet

Kontakta oss

Vi som företag har över 20 års erfarenhet av elarbeten, golvvärmeanläggningar, badrumsrenovering samt totalentreprenader.

Vi har flera referenser för inspiration från privatpersoner, brf och företag.